green irene

Is de bedenker van alle menu’s en heeft een brede kennis van smaken en specerijen. Zij kookt al jaren met seizoensgebonden, lokale producten en is bekend met wildplukken. Dus de bloemetjes en cresjes waarmee zij het eten opmaakt komen niet uit de mega hydrocultuur maar uit eigen tuin of bos. Haar favoriete keuken voor een feest is de Libanese keuken. Het delen van eten met daarbij smaakvolle kleine hapjes is zo gezellig en er is zo’n overvloed aan salades en hapjes dat er voor iedereen wat heerlijks tussen zit. En het is nog gezond ook! De vegan Libanese keuken is te gek!

Nèrys

heeft een grote liefde voor de verschillende Aziatische keukens, met name Indonesisch. Met veel plezier maakt hij een Indonesische rijsttafel voor een grote groep mensen. Maar ook de Sechuan keuken, de Maleisische of de Thaise keuken vind hij heerlijk, fusion Asian doen dan maar?

Wij hebben een vast team van twee koks met een wisselende aanvulling van geweldige andere koks.

umami

Umami is de vijfde basissmaak en is het Japanse woord voor heerlijkheid. Het is die moeilijk te vatten smaak die ervoor zorgt dat eten heerlijk smaakt. Vaak zijn umami smaken dierlijk, denk aan bacon of ansjovis, maar wij zoeken altijd weer naar heerlijke plantaardige umami, en die is er genoeg! Denk aan zeewier, paddenstoelen, tomaat. Met de juiste bereiding krijg je die heerlijke umami smaak, en dat willen wij altijd! 

 

workshops

Wij kunnen ingehuurd worden voor workshop veganistisch koken. Dit kan algemeen of gespecificeerd zoals bijvoorbeeld Vegan Asian of plantaardig Midden-oosters bijvoorbeeld. Wij willen je ook graag leren werken met aquafaba of jackfruit. Maar ook kunnen we je heel veel leren over specerijen, door middel van ruiken en proeven. Specerijen zijn wellicht het belangrijkst binnen de veganistische keuken. 

coaching

Onze kok Irene heeft al wel les gegeven op een vmbo over veganistisch eten. Samen met de leerlingen hebben we heerlijk plantaardig eten gemaakt waarvan niemand had gedacht dat het zo smakelijk kon zijn! We verbazen graag met onze smaken en texturen.

Anoniem

Best brownie ever.

Master opleiding Hogeschool van Amsterdam

Als opleiding eten we al jaren veganistisch omdat dat de enige duurzame en inclusieve manier van eten is. Onze docenten en studenten vragen altijd weer of Peach plant based kitchen kan koken op onze feestjes en trainingsdagen, want dat is altijd een heerlijk en verrassend feestje.

Noortje

We bestellen bijna elke week en eten het dan op als we uit ons werk komen. Het is allemaal zo lekker er verrassend, alsof we elke avond uit eten zijn. En we hebben zoveel nieuwe smaken leren kennen!

Too Good To Go Klant

Leuk dat jullie zoveel vegan koken, maar jammer dat er mascarpone in de tiramisu zit.” PEACH: “er zit geen mascarpone in de tiramisu.” KLANT: “jawel, ik proef mascarpone!” PEACH “ik maak de tiramisu en deze is natuurlijk 100% vegan. Wij werken nooit met dierlijke producten dus ook geen mascarpone.” KLANT: “wauw, mind is blown, ik dacht echt de traditionele tiramisu te eten met zuivel en eieren..

.

*per 1 februari 2022

Gedempt Hamerkanaal 98bg, Amsterdam-Noord 

Bel of Whatsapp | 06-24 71 24 84

Winkelwagen