vegan maaltijden.

Peach Plant Based Kitchen kookt iedere week verse vegan maaltijden. Kijk op ..

In alle keuzes die wij maken maken we de meest duurzame. Dat betekend dat we met de seizoenen koken, zoveel als mogelijk. Dat we streven naar werken met zoveel mogelijk biologische producten. Daarvoor hebben we nauw contact met de biologische boeren van Bioromeo. Verder werken we soms (nog) wel met wegwerp, maar ook daarin kiezen we de meest duurzame variant. We zijn een plasticvrij bedrijf! Ook in onze soepbekers zit aan de binnenkant geen plastic laagje. 

Voor een catering kunnen we mooi servies huren natuurlijk en ik serveer op een buffet graag in de mooie kringloop-chic schalen met gouden randen, extra feestelijk! 

CATERING.

Peach Plant Based Kitchen is ontstaan vanuit de duurzame en inclusieve catering van GreenIrene. De naam is veranderd en we hebben nu een weekend keuken voor vegan afhaal- en bezorgmaaltijden maar cateren is nog steeds een super leuk onderdeel van onze Peach!

Wat is een inclusieve catering?

Als je een feest geeft met daarbij heerlijk eten, dan zijn er altijd zoveel uitzonderingen en dieetbeperkingen. Ik ben al bijna mijn hele leven die uitzondering en kreeg dan mijn eten op een feest veel eerder of later dan de rest. In beide gevallen niet leuk. Met onze catering kan iedereen mee-eten! Ons eten is geschikt voor kosher, halal, vedisch, vegetariers, lactose vrije -en vegan mensen. En de gluten en noten allergenen zijn voor ons vaak een kleine aanpassing. Kortom, iedereen kan mee-eten en dus meefeesten!

WAT CATEREN WIJ?

het feest

Heb je iets moois te vieren? Wij verzorgen daar graag mooi en heerlijk eten voor. Dat kan in een buffet stijl, maar een mooi uitgeserveerd diner kan natuurlijk ook!

voor het bedrijf

Je bedrijfs- lunch, borrel, buffet of diner cateren wij graag. Een feest of de culinaire verlichting tijdens een training. We verzorgen het graag voor je.

de film crew

Wij kunnen altijd heerlijk en voedzaam vegan catering, zowel warm als koud, afleveren op locatie. Zo kan de productie goed verlopen en is iedereen voorzien van goed eten!

Onze specialiteiten.

Wij hebben een vast team van twee koks met een wisselende aanvulling van geweldige andere koks.

green Irene..

Is de bedenker van alle menu’s en heeft een brede kennis van smaken en specerijen. Zij kookt al jaren met seizoensgebonden, lokale producten en is bekend met wildplukken. Dus de bloemetjes en cresjes waarmee zij het eten opmaakt komen niet uit de mega hydrocultuur maar uit eigen tuin of bos. Haar favoriete keuken voor een feest is de Libanese keuken. Het delen van eten met daarbij smaakvolle kleine hapjes is zo gezellig en er is zo’n overvloed aan salades en hapjes dat er voor iedereen wat heerlijks tussen zit. En het is nog gezond ook! De vegan Libanese keuken is te gek!

Nèrys..

heeft een grote liefde voor de verschillende Aziatische keukens, met name Indonesisch. Met veel plezier maakt hij een Indonesische rijsttafel voor een grote groep mensen. Maar ook de Sechuan keuken, de Maleisische of de Thaise keuken vind hij heerlijk, fusion Asian doen dan maar?

 

coaching

Onze kok Irene heeft al wel les gegeven op een vmbo over veganistisch eten. Samen met de leerlingen hebben we heerlijk plantaardig eten gemaakt waarvan niemand had gedacht dat het zo smakelijk kon zijn!We verbazen graag met onze smaken en texturen.

 

umami

Umami is de vijfde basissmaak en is het Japanse woord voor heerlijkheid. Het is die moeilijk te vatten smaak die ervoor zorgt dat eten heerlijk smaakt. Vaak zijn umami smaken dierlijk, denk aan bacon of ansjovis, maar wij zoeken altijd weer naar heerlijke plantaardige umami, en die is er genoeg! Denk aan zeewier, paddenstoelen, tomaat. Met de juiste bereiding krijg je die heerlijke umami smaak, en dat willen wij altijd! 

 
Privé kok thuis of op locatie

Voor een klein diner kunnen onze koks op locatie komen koken. In overleg is er van allerlei plantaardig mogelijk!

workshops

Wij kunnen ingehuurd worden voor workshop veganistisch koken. Dit kan algemeen of gespecificeerd zoals bijvoorbeeld Vegan Asian of plantaardig Midden-oosters bijvoorbeeld. Wij willen je ook graag leren werken met aquafaba of jackfruit. Maar ook kunnen we je heel veel leren over specerijen, door middel van ruiken en proeven. Specerijen zijn wellicht het belangrijkst binnen de veganistische keuken. 

 

interesse in

Dutch NL English EN