



DRINKEN - WARM
-
Warme dranken, wij maken onze specerijenmixen zelf en voegen geen suiker toe.
-
ChaiHUISGEMAAKT
-
Dirty ChaiHUISGEMAAKT
-
Golden MilkVEGAN
-
Matcha LatteVEGAN
-
Chinese gemberthee, gember met kaneel, kardemom en steranijsHUISGEMAAKT
-
Bloemen thee met salie, verveine en roosHUISGEMAAKT
-
Thee; sencha / Jasmijn / Earl Grey (simon levelt)HUISGEMAAKT
-
Chocolademelk van BEAN2BAR Macao uit Noord
-
100% Cacao Xocolatl (espresso style)BEAN2BAR
-
Cacaocino 100% CacaoHAVERMELK
-
Zoete ChocomelkVEGAN
-
+Extra MarshmallowsVEGAN
-
+Extra SlagroomVEGAN
-
Koffie/Espresso
-
Cortado | Cappuccino | latteHAVERMELK
DRINKEN - koud
-
Amsterdams Frisdrank Fabriek
-
Palo SelzerSUIKERVRIJ
-
Komkommer SelzerSUIKERVRIJ
-
Passie & Vuur - rode peperFRISDRANK
-
Grapefruit ananasFRISDRANK
-
Frits Cola en overig frisFRISDRANK
-
Gemberbier van Fentimans
-
LimonadeBIO SAP
-
VlierbloessemBIO SAP
-
LavendelBIO SAP
-
Butterfly PeaBIO SAP
Wisselend met het seizoen – Plat of Bruis
-
Kombucha leave your swordGLAS
-
Kombucha leave your swordFLES
-
San pelegrino1L
-
Sap & Smoothies
-
Spinazie-Mango-Ananas-Gember-PrirulinaGROEN
-
Biet-Vlierbessen-Bosvruchten-VlierbloesemROZE
Lunch
-
Revolutionary Grilled Cheese + KimchiVEGAN
Met ‘kaas’ van gerookte wortel van revolutionary veggieese op biologisch zuurdesembrood en onze huisgemaakte kimchi.
-
Indonessische Tofu+Pindasaus+AtjarVEGAN
Met tofu in huisgemaakte pindasaus met atjar ketimoen en rodekool en sambal djeroek
-
Broodje MelanzaneVEGAN
Gegrilde aubergine, tomaat, huisgemaakte pesto en bloemkool ‘kaas’ van revolutionary veggieese op biologisch zuurdesembrood
-
Soep van de dagVEGAN
-
Salade van de dagVEGAN
-
BrownieVEGAN
-
Sweets DessertVEGAN
Ask the staff
diner
-
Soep van de dagVEGAN
-
Salade van de dagVEGAN
-
Nasi RamesVEGAN
sate tofu met satésaus, tempeh ketjap, sambal groentjes, rendang
knolselderij-jackfruit, terong blado (aubergine in kruidige tomatensaus), atjar,
huisgemaakte sambal en nasi kuning (kruidige, gele kokosrijst).
-
Chana Masala FriesVEGAN
zoete aardappel friet met een topping van kikkererwten curry, salade en rodekool pickel.
-
Pasta CaponataVEGAN
pasta met aubergine, tomaat en olijven saus, getopt met dupuis linzen en armelui parmezaan.
-
DagschotelVEGAN
zie bord
GEBAK wisselend
-
BrownieVEGAN
-
+Ekstra SlagroomVEGAN
desserts – zie bord
Openingstijden
Maandag -GESLOTEN-
Dinsdag -GESLOTEN-
Woensdag -GESLOTEN-
Donderdag 12:00 – 20:00
Vrijdag 12:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 20:00