CATERING

Als je een feest geeft met daarbij heerlijk eten, dan zijn er altijd zoveel uitzonderingen en dieetbeperkingen.  
Ik ben al bijna mijn hele leven die uitzondering en kreeg dan mijn eten op een feest veel eerder of later dan de rest. In beide gevallen niet leuk. Peach eten is altijd
vegan en dus ook kosher, halal, vedisch, vegetarisch en lactosevrij. En de gluten en noten allergenen zijn voor ons vaak een kleine aanpassing. Kortom, iedereen kan mee-eten en dus meefeesten in de inclusieve keuken van Peach plant based kitchen!

feest

Het leven vieren is gezellig samen eten. Wat is er leuker dan een feest of samenkomst waarbij iedereen kan mee eten! Peach kookt inclusief want heerlijk veganistisch. Voor huwelijken en andere feesten maken wij mooie buffetten tot 200 personen. We werken zoveel mogelijk biologisch en altijd kleurrijk en smaakvol.
Umami is daarbij een must!

Vegan Chef
plant based

HET BEDRIJF

Bedrijfs lunch/borrel/diner.. Peach levert catering op maat. Een heerlijke lunch tijdens een drukke trainingsdag of een gezellig buffet/borrel/diner bij dat feestje van je werk. We doen het allemaal met plezier.  Onze klanten vragen in tijden van afstand ook wel mooi verzorgde lunch/borrel pakketjes aan. Dat kan natuurlijk ook! Vraag een offerte aan en dan kijken we of wij aansluiten bij jullie wensen.

WORKSHOPS

Peach kan ingehuurd worden voor workshop veganistisch koken. Dit kan algemeen of gespecificeerd zoals bijvoorbeeld Vegan Asian Midden-oosters bijvoorbeeld. Of een workshop vegan umami of fermenteren.  Maar ook kunnen we je heel veel leren over specerijen, door middel van ruiken en proeven. Specerijen zijn wellicht het belangrijkst binnen de veganistische keuken. Dit kan voor een kleine groep maar ook als een privé workshop vegan koken, bij jou thuis.

Vegan Keuken
Vegan Chef

Privé chef

Voor een huiselijk feest/diner kookt Peach ook graag op locatie. Vooraf bepalen we samen het menu en dan maken we een prachtig meergangen vegan diner voor jouw feestje.

SET CATERING

Peach levert veganistische catering aan onder meer foto en film sets bestaande uit ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondsnack, fruit en sap.
Heerlijk power eten voor een lange werkdag!

Vegan Maaltijden
Vegan taart

TAARTEN & TRAKTATIES

Wie jarig is trakteert! Natuurlijk met vegan gebak. Peach maakt graag een heerlijke zoete traktatie voor je. Onze brownies zijn heerlijke bestsellers!

Openingstijden

Maandag -GESLOTEN-
Dinsdag -GESLOTEN-
Woensdag 12:00 – 20:00
Donderdag 12:00 – 20:00
Vrijdag 12:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 20:00

Adres

Gedempt Hamerkanaal 98 1021KR Amsterdam KvK nummer: 67131204
contact@peachplantbasedkitchen.nl
.
Winkelwagen